Digitale nieuwsbrief voor personeel SCOH

Schoolbestuur Stichting Christelijk Onderwijs Haaglanden (SCOH) zocht een makkelijk en relatief goedkoop communicatiemiddel voor het personeel. Wij adviseerden de algemeen directeur een digitale nieuwsbrief op te zetten. Dit advies is overgenomen en uitgevoerd. Wij begeleidden de redactie bij de samenstelling en productie van de eerste nummers.
Speciale aandacht is besteed aan de printbaarheid, zodat medewerkers een nummer ook op papier kunnen lezen. De distributie verloopt via de SCOH-scholen en peuterspeelzalen/voorscholen.

Corporate folder SCOH

Wij schreven de tekst en coördineerden de productie van een corporate folder over SCOH, schoolbestuur van 36 protestants-christelijke scholen in de regio Haaglanden. Titel: 'De inzet van SCOH', ondertitel: 'voor modern kwaliteitsonderwijs in de regio Haaglanden'.
De folder werd vormgegeven in de nieuwe huisstijl door Ontwerpwerk.
De medewerkers kregen de brochure tegelijk met een mooie pen en een papierhouder in dezelfde fluorescerende kleur als de brochure.

Restyling huisstijl SCOH

De verhuizing van het stafbureau van de Stichting Christelijk Onderwijs Haaglanden (SCOH) was de aanleiding voor het opfrissen van de huisstijl door ons, in samenspraak met Ontwerpwerk.

Het logo werd gerestyled, en daarna kregen briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, rapportomslagen, brochures, presentatiemappen en de website een eigentijdser vormgeving. 

Personeelsbrochure SCOH

Voor de 1.100 mensen die (gaan) werken bij een school die is aangesloten bij de Stichting Christelijk Onderwijs Haaglanden (SCOH) hebben wij een personeelsbrochure geproduceerd.

De (toekomstige) medewerkers kunnen in 'Werken bij SCOH' lezen over de structuur, cultuur en identiteit van hun werkgever en over de rol die deze in de regio wil vervullen.
Daarnaast krijgen ze informatie over arbeidsvoorwaarden en andere personeelsregelingen die voor hen van belang kunnen zijn.

Subscribe to RSS - SCOH