Eindredactie webtekst Buro Kiem

Voor Buro Kiem, specialist in onderwijs en begaafdheid, gaven we advies om  de nieuwe website nog duidelijker en aansprekender te maken. Ook verzorgden we de eindredactie van de content. De site ging eind 2018 online, zie www.burokiem.nl

Fondsenwervingsbrochure Horizon Holland

Voor de stichting Horizon Holland maakten wij een fraaie presentatie over de hulpverleningsprojecten die deze stichting uitvoert in Indonesië.
De map met fullcolour brochure werd door de voorzitter van Horizon Holland uitgereikt tijdens een diner van de Indonesische ambassadeur in Nederland, Zijne Excellentie J.E. Habibie, met Nederlandse captains of industry and banking. De gasten vertegenwoordigden bedrijven en instellingen die zaken doen met Indonesië.

Publiekstijdschrift De Kleine Aarde

Van 2004 tot 2009 verzorgden wij op verzoek van hoofdredacteur Heleen van der Sanden de eindredactie van De Kleine Aarde, het publieksblad van het gelijknamige centrum voor een duurzame leefstijl in Boxtel. 
Het fullcolour magazine (oplage 10.000, verkrijgbaar in de kiosk en natuurvoedingswinkels) had als doel zoveel mogelijk mensen te inspireren tot een duurzame levensstijl. 'Beleving' stond centraal in de artikelen. 
Wij zorgden voor correcte toepassing van de witte spelling, het vlot leesbaar zijn van de artikelen en een goede wisselwerking van tekst en beeld. 

Subscribe to RSS - Overig